Mitt stora feta syrianska bröllop

Hallå allihopa!
Hoppas att ni alla haft en bra start på veckan. Idag var det min första dag på nya jobbet. Det gick strålande bra och jag trivs redan med kollegor och arbetsuppgifter. Är dock jättetrött, vilket är naturligt eftersom jag har matat in massa ny information i huvudet. Har dessutom lite att fixa inför imorgon, men det berättar jag mer om då! ;-)

Läste att ”Mitt stora feta syrianska bröllop” snart har premiär på Tv 3! Närmare bestämt måndagen den 17 oktober kl 21:00. Haha, kommer att bli hur kul som helst att följa!

Någon av er som planerar att titta på programmet?

10 reaktioner till “Mitt stora feta syrianska bröllop

  1. Bävar inför detta! Har en känsla av att programmet kommer utgöra basen för en massa fördomar om Assyrier/Syrianer eller stärka den redan befintliga bilden/stereotypen. Värst av allt är att paren som deltar i ett sånt program FÖRMODLIGEN är extremt over the top, materialistiska, ytliga och egotrippade. Kommer nog följa programmet, men med en knut i magen… :o/KramEli

  2. Jag ska titta på programmet. Jag KänneR ett par som skulle varit med. men hoppade de av, då de tyckte de blev för mycket med tv o allt. Mycket att palnera ändå, utan att ha med ett tv team också. Kan du inte lägga upp recept på cheese cake också:)

  3. Har en känsla av att programmet kommer utgöra basen för en massa fördomar om Assyrier/Syrianer eller stärka den redan befintliga bilden/stereotypen.Värst av allt är att paren som deltar i ett sånt program FÖRMODLIGEN är extremt over the top, materialistiska, ytliga och egotrippade. Kommer nog följa programmet, men med en knut i magen… :o/KramEliså ligger det faktiskt inte till! min systers bröllop är ett utav paren som är med och kan konstatera att varken hon eller hennes man är som du beskrev ovan!

  4. Jag var kanske lite för hård i min förra kommentar och jag medger att det är fel att dra alla över en kam (ber om ursäkt om jag har förolämpat någon)…men trots detta står jag fast vid min åsikt om att fördomar kommer att formas och stereotyper kommer att förstärkas, tyvärr.Det faktum att många bland vårt folk är materialistiska och ytliga (vare sig det är medvetet eller omedvetet) får man ju ändå erkänna. Lyssna noga på vad folk säger efter att dem har medverkat på ett bröllop. Fokus ligger sällan på det viktigaste: Att man har fått dela en minnesvärd och betydelsefull dag tillsammans med nära och kära, för att fira att någon man håller kär har hittat mannen/kvinnan i sitt liv.Istället handlar kommentarerna om kläderna, maten, bruden, maten, hur påkostat bröllopet var, brudens smink, maten (hahahaha), mängden gäster och ännu mer klagomål och jämförelser! Hahaha…Känns som att alla är ute efter att toppa varandra. Så ja, många bröllop blir over the top och materialistiska.Kan ju inte säga att motsatsen har bevisats än så länge… :o/KramEli

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s