Ny trailer: Breaking Dawn

Såg precis den nya trailern till The Twilight Saga: Breaking Dawn som släpptes idag! Filmen har premiär den 18 november 2011. Jag tyckte första filmen var bra, men tvåan och trean var så där. Hoppas den här är bättre! Någon av er som längtar?

3 reaktioner till “Ny trailer: Breaking Dawn

  1. Det ska bli spännande att se, trots att jag inte är ett stort fan av filmerna. Tyvärr känns det som om Edward bara blir mindre och mindre snygg för varje film!

  2. Jag är inte ett stort fan av Twilight-serien, tyckte den var rätt så bra men kunde varit bättre. Men nu ser jag verkligen fram emot den här filmen! (Och del 2 så klart!) Den här boken är min favorit! 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s