You’ve got that smile that only heaven can make.

Idag överraskades jag av min man. När vi kom innanför ytterdörren sträckte han fram sin arm som han gömt bakom ryggen hela vägen från bilen (jag var så trött att jag inte ens märkte att han bar på något annat än sin datorväska). Blev verkligen superglad över buketten. Ni vet ju, lika väl som han, att jag älskar färska blommor.

Visst är det lite annorlunda med rosa och rött ihop? Men eftersom den färgkombon är rätt så trendig just nu, har jag redan hunnit anpassa mig till att gilla det. För några år sedan hade jag skrattat och skakat på huvudet åt det, idag kan jag tycka att det är snyggt! Nedan bjuder jag på lite bilder. Lite sneak peek på vardagsrummet!

11 reaktioner till “You’ve got that smile that only heaven can make.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s