Två favoriter à la Hermès

Hermès eller?

Förra helgen gjorde jag om min skogarderob. Numera hänger det kläder i den också. Är jättenöjd med resultatet, det har blivit så himla snyggt! Dessa übersnygga kuvertväskor har givna platser i min garderob. VISST FÅR MAN LITE HERMÈS-VIBBAR? :-) Gick förbi & såg väskorna och kom på att jag inte visat er dem ännu. Försökte fota med systemisen men det är så himla dåligt ljus just nu så bilderna blir suddiga. Knäppte bilden här ovan med min iPhone istället. Köpte väskorna så fort de kom ut i butik, tror dock att de är slutsålda nu men vet att de fortfarande finns tillgängliga i Gina Tricots webbutik.

3 reaktioner till “Två favoriter à la Hermès

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s