Dagens tips: Gratis make up-rådgivning!

Här kommer ett hett tips!
Apoteket erbjuder nu kostnadsfri make up-rådgivning för sina kunder. Det är en snabbkurs då varje bokning håller på i 10 minuter och det är en rådgivare för mineralsminket IDUN Minerals som kommer att hålla i den. Skynda, för det är först till kvarn som gäller. Klicka HÄR för att boka en tid i din stad.

IDUN Minerals är en svensk kvalitetsserie med prisvärda mineralprodukter, utvecklade av forskaren, apotekaren och hudexperten Marie Lodén. I serien ingår foundation, puder, concealer, rouge, bronzer, mascaror och ögonskuggor med tillhörande borstar.

  • Lätt att applicera
  • Vårdande, lugnande och skyddande
  • 100% högrenade mineraler, t.ex. mika, järn- och zinkoxid
  • Garanterat fria från talk, olja, silikon, parabener och konserveringsmedel
  • Ej djurtestat

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s