30-års firande!

Igår var jag hemma hos en vän som fyllde 30. Invigde min gröna blus, love it. Bilderna här ovan är tagna med min MacBook så kvalitén är inte den bästa. Färgen på blusen stämmer inte riktigt med verkligheten, jämför istället med bilden i det här inlägget. Jag bytte dessutom halsband i sista stund till ett nytt som jag köpte igår. Här nedan har ni lite bilder från kvällen.

Chokladtryffeltårta, kanelbullar, snickerskaka, chokladbiskvier, morotskaka, brownietårta och chokladrulltårta!

5 reaktioner till “30-års firande!

  1. Jag fick skärpet i present så jag har faktiskt ingen aning om vad det kostar. Kanelbullarna hade en tjej med sig från ett fik här i Örebro, de var verkligen supergoda! Ska försöka baka sådana själv och kan då ge tips! Blir nog svårt att få tag på alla recepten men jag kan fråga! =)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s