Olivia Palermos hår

Mitt hår är riktigt långt just nu och jag är såååååå sugen att klippa mig så här. Vågar man?

6 reaktioner till “Olivia Palermos hår

  1. Hej, jag klippte mitt långa långa hår för bara någon vecka sen. Jag valde mer en lite kortare frisyr. Det jag vill säga är att förändringar är bra och sen blir man trött efter ett tag med långt hår. Jag tycker att du ska klippa dig, för hursomhelst det växer ut eller hur?

  2. Testade en kort frisyr förra året i januari och jag var nöjd..gillade det…nu är det långt igen! mitt hår växer som ogräs!testa o klippa maria…..det växer ut igen…kram på fina dig….tindraohara.blogg.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s