BIK BOK by Whitney Port

Nu finns det bilder tillgängliga på Whitney Port iförd kläder ur hennes kollektion för Bik Bok. Resten av plaggen kan ni se här nedan. Är inte så jätteimpad av kollektionen tyvärr, även om den känns väldigt ”Whitney”. Jag föll mer för skorna som hon har på sig på bilderna ovan. Konstigt nog är det helt andra skor som kommer att säljas inom kollektionen.

Vad tycker ni om kläderna?

3 reaktioner till “BIK BOK by Whitney Port

  1. Känns mycket som förra årets mode. Inget som direkt lockar mig rent estetiskt heller. Synd, för man var ganska nyfiken på vad hon skulle lansera.Puss på dig söta!Eli

  2. Hmmmmm…kollektionen var sådära…Trodde mer hon skulle komma med klänningar inför hösten inspirerade av DVF då hon bär hennes kläder ofta….Synd…..Inget som lockar direkt,möjligtvis Whitney Bag, som en weekend väska om den är i rätt storlek 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s