Rocky Road

Nu har jag tagit en paus från bullbakandet. Ville göra stora bullar och det lyckades jag med. Nu ska de jäsa i några minuter till innan de penslas och gräddas. Bjuder på lite bilder från ett annat baktillfälle så länge.

I fredags bakade jag världens godaste Rocky Road till min svägerska. Ni är så många som har frågat om länk till mitt recept, ni hittar det här. Det är verkligen superlätt att laga. Smält bara valfri choklad (brukar ha 400g) och blanda i valfria ingredienser som ni tycker om. Denna gång hade jag i mandelflarn, dumle, mini-marshmallows och smarties. Sååå mumsigt, tog slut direkt!


Yuuuuummmmmyyyyyyy! :-)

En reaktion till “Rocky Road

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s