Skorensning

Rensar Christina Aguilera sin skogarderob tro?

Rensade min skogarderob för ett tag sedan. Gjorde rum för mina kläder istället. Tänkte lägga ut skorna på Tradera i veckan för försäljning, säg till om ni är intresserade av länk till auktionerna!

2 reaktioner till “Skorensning

  1. Wow, vilken bild! Skönt att rensa ibland, men vis av skadan kan jag säga att jag bittert har ångrat att jag gjort mig av med fina skor bara för att de inte varit intressanta just då. Så tänk efter noga… är skorna hela och fina, spara dem hellre på vinden eller något förråd. Jag slängde faktiskt ett par urballa, riktigt höga platåskor i svart lack köpta i England på 70-talet för jag trodde ALDRIG att platåskor och 70-tal skulle komma tillbaka, suck vilket misstag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s