3 000 inlägg!

Wow, kan ni fatta att detta är mitt 3 000:e inlägg här på bloggen?! Även om det var fem år sedan, så känns det som att det var igår jag skrev mitt första inlägg.

Den 1 november firar min blogg 5 år. Shit pomfritt! Tiden går verkligen snabbt när man har roligt. Vill verkligen tacka alla ni som kikar in här för att läsa om vad jag har att berätta. Skulle vara kul om ni ville berätta för mig vad ni skulle vilja se mer av här i bloggen, so feel free to tell! :-)

7 reaktioner till “3 000 inlägg!

  1. Visst har det gått fort? Jag tycker också att det ibland känns som att det var igår och vi precis börjat plugget (och under den kursen du började blogga). Jag skulle vilja säga mer bakning och matlagning men då skulle jag börja rulla ut från dörren i fortsättningen 🙂 Så fortsätt bara på samma sätt! Keep up the good work my friend! (Hoppas din blogg slutat mobba mig nu…håller tummarna)//Z

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s