Mera silver

På tal om silver och Weekday så ingår även denna supersnygga tröja i deras vårkollektion för 2012. Troligtvis den snyggaste jag sett som är silvermetallic. Ännu en grej att skriva upp på inköpslistan alltså!

God morgon förresten! Är ni vakna ännu? Enligt min bloggstatistik så är ni fler som läser på kvällen än på morgonen. Finns det någon som läser nu på förmiddagen? Hoppas att DU får en finfin dag! Så himla härligt med fredag. Veckan har gått så otroligt snabbt, tycker ni inte?

4 reaktioner till “Mera silver

  1. Jag är så "blogg-nördig" så jag brukar äta frukost samtidigt som jag kollar av min blogglista, ha ha! Den här fredagen har jag sett fram mot LÄNGE, jag och min man ska nämligen åka iväg på en romantisk weekend för att fira våra 20 år tillsammans! Ha det så fint du med!

  2. Eva: Men åååh, stoort grattis till 20 år!! Så härligt med en weekend, vart ska ni åka? Hoppas att ni får en lyckad resa! Du har ju läst min blogg ett tag nu och det är alltid lika trevligt att läsa dina kommentarer! Tack för att du är aktiv, det gör mig glad! Kram och grattis ännu en gång!

  3. Kommer att blogga om vår weekend så fort jag hinner! Vi hade det superbra! Vad roligt också att du uppskattar mina kommentarer!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s