Bloggar: Mitt stora feta syrianska bröllop

Det råder väldigt mycket olika åsikter om det kommande tv-programmet Mitt stora feta syrianska bröllop som kommer att visas på Tv 3 i höst. Det märktes inte minst bland kommentarerna under mitt inlägg om programmet, men även bland folk jag talat med.

Det är premiär för programmet nu på måndag den 17 oktober, klockan 21:00. Det jag tänkte tipsa om i detta inlägg är att man nu kan hitta några bloggar som de medverkande i programmet har.
Spana in dessa:

  • Victoria Dogan + Laurence Isaxéll = blogg
  • Layla + Eduardo = blogg
  • Elisabeth Youssef (frisör) = blogg

Victoria Dogan var den enda som jag tyckte såg bekant ut av dem. Visst var hon med i Idol för några år sedan? Minns ni henne? Själv minns jag bara att hon var med, men inte så mycket mer än så eftersom jag inte följde Idol det året. Några av de andra paren som vi kommer få följa är Afram & Valentina och Gabriel & Fojan.

Spännande, eller vad säger ni?

9 reaktioner till “Bloggar: Mitt stora feta syrianska bröllop

  1. Kommer bli skoj,fattar inte varför det syrianska folket är sååå emot det! Känner både frisören o hon som skötte castingen då dem letade efter par…..Det är bra tv!

  2. Ska bli jätteroligt att se.Ok det kommer vara överdrivet. Så hoppas inte svenskarna får fel bild av det. Kommer bli avudsjuka. ahhahah.men det svenskar inte fattar är att syrianer får pengar i present för att kunna finansera bröllopet. Då svenskar får kastruller, brödrost, skålar etyc. Så i slut endan så betalar ett syrianskt par ungefär lika mycket själva so ett svensktpar. Fast skillnaden svenskarna har 50-80 gäster.Medans syraianerna 450-700 gäster:)

  3. HAN TYCKER ATT HON ÄR JORDEN NÄRA???????????????????????????????SÅSOM HON SKRYTER HAHAHAHAHAH!!!!!140000 ROSOR HAN MÅSTE VERKLIGEN TJÄNA MÅNGA TUSEN LAPPAR SÅ ATT HAN KAN FIXA EN SÅ STOR FEST????

  4. Du fattar väl att dom vinkla hela skiten!!! Alla vet juh om att det skulle vara det, Just när det gäller om Valentina o Afram. Det är så TV3 lyckades få massor av tv tittare. Dessutom 14000 rosor? Skojaru med mig? Måste man va rik för det? NEJ ett vanligt syriansk bröllop går till så, Man har ca. 10000 rosor, oftast är det ett paketpriset. Det hade jag på mitt eget bröllop o Afram la till 4000 extra. Det är juh självklart att han ska ha det. Han är juh fanimej bröllopsfixare. Om han inte hade hade gjort hela det skulle det ändå bli lika mkt snack! För då skulle man höra: han är bröllopsfixare o lyckades inte göra ett fint bröllop o bla bla bla. Tyvärr så är Syrianerna så. Mycket avundsjuka o man kan inte nöja alla. Take care!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s