Sick and tierd

Om ni undrar varför jag inte har bloggat i dagarna så beror det på att jag har varit dålig. Redan i fredags eftermiddag fick jag lite feber och hade ont i halsen. Idag mår jag bättre men är fortfarande lite svag.
Ikväll är det alltså dags för MSFSB, spännande! Efter att ha sett trailern så känns det som att allt kommer att vara en aning överdrivet, men det återstår väl att se. Vet personligen att tv är duktiga på att ge en missvisande bild och arrangera så att allt framställs som värre än vad det är. Men det ska ändå bli kul att se.

En reaktion till “Sick and tierd

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s