Armband + ring & lite Kate

Jag har varit en dålig bloggare den senaste tiden. Men som jag nämnde tidigare så har jag varit lite krasslig. Jag har sååå mycket material att blogga om, men har inte haft tid eller krafter till det. Jag har en fylld mapp på datorn med massa olika bilder, bland annat dessa två här ovan på lite accessoarer som jag köpte för några veckor sedan. Både armbandet och ringen kommer från Lindex. Snygga va?

4 reaktioner till “Armband + ring & lite Kate

  1. Det där armbandet stod jag och höll i… det är sååå snyggt, men jag avstod eftersom jag har så många armband redan, suck.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s