Skinnshortsen

Minns ni att jag ville få tag på de ombloggade skinnshortsen från H&M? Tyvärr tror jag att de tillhörde deras Trend-sortiment, som bara finns till försäljning i storstäderna. Gissa om jag därför blev glad när jag fick syn på ett par likadana inne hos Bik Bok för några veckor sedan. Tanken var att jag skulle spana in Whitney Ports kollektion för Bik Bok, men det slutade med att jag gick hem med ett par nya skinnshorts istället. Skinnimitation förstås.

Jag är verkligen helt såld på skinn just nu. Har samlat ihop några inspirerande bilder här ovan med lite olika stilar. Jag gillar när man blandar sött och salt, dvs hårdare/tuffare plagg med lite mer söta och feminina. Men är favoriten är ändå den längst till höger, den med västen. Sååå jäkla snyggt. Och se vad ett par högklackade skor kan göra för en hel outfit!

Vad tycker du om skinnshorts? Skulle du kunna tänka dig att bära det?
Bortse från att det är snart vinter, haha. ;-)


Mina nya skinnshorts från Bik Bok.

5 reaktioner till “Skinnshortsen

  1. Short är väl inte riktigt min grej utom på sommarsemestern, hi hi. Men däremot går jag och suktar efter en riktigt välsittande skinnkjol! Tycker också att skinn är väldigt snyggt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s