Den här snyggingen är i Stockholm nu

Robert Pattinson befinner sig i Stockholm tillsammans med Twilight-kollegan Ashley Green. Om jag bodde i Stockholm hade jag förföljt honom hela dagen. Lätt. Har jag nämnt att vi föddes på samma dag? Den 13 maj 1986, jag i Jönköping och han i London, aaawwwww, hahahaha.

Jag är inte knäpp. Jag lovar. :-)

10 reaktioner till “Den här snyggingen är i Stockholm nu

  1. Åkte precis förbi globen och hela den var upplyst med texten TWILIGHT FAN EVENT och helt proppfult med folk utanför, tjejer antar jag!

  2. Tindra: Hahaha, ja i teorin, hade aldrig gjort det i praktiken… kanske… haha ;-pAnna: Haha, ja jag såg på ngn bild att det var fullt med folk. Måste ha varit helt galet!Eva: Hur tyckte dem att det var?Anonym: Haha, är du seriös nu? Jag och min man vet var vi har varandra och att jag skriver så om en kändis jag tycker om, tycker varken jag eller han är något konstigt. 🙂

  3. inget illa menat, men det är skillnad mellan att skriva att någon är snygg.. OCH "föfölja någon"… vet att du skriver på skoj där men jag vet att min man verkligen INTE skulle tycka om ifall jag skrev något sånt.

  4. Hade det varit Johnny Depp som var i Stockholm så hade jag skrivit likadant. Sen hoppas jag att man som läsare tar det med en nypa salt. Att verkligen förfölja någon är ju inget hälsosamt beteende. I praktiken skulle jag aldrig göra det ens. Men eftersom du inte verkar ha förstått den skämtsamma tonen i mitt inlägg så kan jag klargöra här och nu att jag inte skulle förfölja någon, inte ens Johnny Depp. Det var bara ett sätt för mig att redogöra hur pass mkt jag tycker om denna skådespelare. Sen kan man aldrig jämföra sig med andra personer och hur deras män skulle reagera för alla är vi olika och fungerar på olika sätt. Min man skulle ALDRIG bli upprörd över ngt sånt här. Vi känner varandra allt för väl och har samma humor.

  5. Hoppsan, vet inte att han var 86:a. Men han ser bra ut (oftast iallafall). Det var stor pågång när vi lotta ut VIP biljetter till Fan eventet i Sthlm vilket inte är så konstigt iof 😉 Fin blogg! Måste kika igenom den lite närmare.

  6. Min dotter och son som var där – dom tyckte det var häftigt att se skådespelarna i verkligheten, men samtidigt var det ju ganska långt ifrån 😉 MASSOR av skrikande tonårstjejer, det hade visst mätts upp den högst "skriknivån" ever!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s