Kim Kardashian har ansökt om skilsmässa

Läste precis att Kim Kardashian ska skilja sig. Hon gifte sig med basketspelaren Kris Humphries i slutet av augusti och har alltså nu, två månader senare, ansökt om skilsmässa. ”Anledningen ska vara att Kim inte kan tänka sig att flytta till Minnesota, där maken och professionella basketspelaren Kris Humphries vill slå sig ner i framtiden.” Det låter helkonstigt tycker jag. Och tråkigt. Här nedan har jag i alla fall samlat ihop en massa bilder från deras bröllop. Hon är så himla vacker! Förresten, vad annorlunda men riktigt snyggt att hela hennes följe är vitklädda! Love it!

2 reaktioner till “Kim Kardashian har ansökt om skilsmässa

  1. hej! kom in på din blogg precis. Den är jättebra!undrar varifrån du har fått dessa bilder? vill gärna ha dem så att jag kan lägga ut på min blogg o visa min kusin som gifter sig snart! Hon va jätte vacker!kram elihttp://elisabethsonar.blogg.se användarnamn: elilösen: 2011

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s