Hemlagad jordgubbssylt + beslut

Just nu plockar jag en massa vuxenpoäng. Jag lagar nämligen egen jordgubbssylt. Hahaha, jag låter som en gammal tant, men jag hade en massa frysta jordgubbar hemma så what the heck liksom. Tycker dessutom att all jordgubbssylt som finns att köpa är så himla söt. Nästan för söt. Jordgubbar i sig är ju väldigt söta redan så jag testar att koka en sats utan något tillsatt socker. Nu lät jag som en käck reklamannons för något saftmärke. Först en gammal tant och nu det här, hur ska detta sluta? ;-)

Är på riktigt bra humör ikväll. Märks det? Det beror nog mest på att jag tagit ett viktigt beslut idag. Ett som kommer förändra hela mitt liv. OOOOooooOoooOoOooo vad spännande det lät va? Hahaha. Och nääääää jag är inte gravid, som ALLA gissar på så fort jag nämner något på bloggen om hemligheter och förändringar. Haha. ;-) Återkommer angående sylten. Om det blir lyckat vill säga. Annars lär jag aldrig nämna det igen. Någonsin. Ehm…

4 reaktioner till “Hemlagad jordgubbssylt + beslut

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s