Halva reapriset hos Din Sko

Efter jobbet idag besökte jag Bik Bok en snabbis för att spana in deras dagerbjudande. Hittade två plagg som jag ville ha men orkade varken köa till provrummen eller kassan, så jag lämnade kvar plaggen i butiken. Jag överdriver inte när jag säger att kön till kassan tog upp halva butiken. Herregud vad folk det var. Istället gick jag vidare till Din Sko, efter att ha fått tips från en kollega om att de nu erbjöd halva reapriset på många skor. Jag köpte faktiskt med ett par! Såg dessutom att mina beigea lackpumps var nedsatta. Ni ser dem på nästan längst ned på bilden.

En reaktion till “Halva reapriset hos Din Sko

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s