Skor, paket och lampor

Usch, vad jag är trött. Som jag nämnde tidigare sprang jag några ärenden på stan efter jobbet. Ska strax hoppa in i duschen men tänkte först bjuda på den här bilden som skvallrar lite om vad jag har gjort ikväll. Fyndat skor, hämtat ut paket och köpt garderobsbelysning med touch-funktion. Blir sömnig bara jag tänker på hur tidigt jag ska vakna imorgon så jag säger godnatt nu. Sov så gott allihopa, imorgon är det fredag! Yay!

5 reaktioner till “Skor, paket och lampor

  1. Jessica: Jag har varken öppnat förpackningen eller satt upp dem ännu så jag har ingen aning. 🙂 Jag får återkomma med mer info när jag satt upp dem, vilket troligtvis blir på lördag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s