Hemlagad pizza


Visst var det pizza!

Haha, vad duktiga ni var som gissade rätt. ;-) Pizza kanske verkar bökigt och jobbigt att laga men icke! Slänger bara ihop ingredienserna till degen i köksassistenten så sköter den sig självt. Sen är det bara att kavla ut degen och slänga på allt möjligt på som man är sugen på. På min hittar ni lök, kalkon, champinjoner, ananas och bananer. Banan på pizza är så sjukt gott, har ni inte provat det än så bör ni göra det. Grejen är den att antingen älskar man banan på pizza, eller så tycker man det är så äckligt att man nästan spyr. Haha, okej kanske överdrev en smula, men ni förstår vad jag menar.

Gillar ni banan på pizza?

5 reaktioner till “Hemlagad pizza

  1. Testa någon gång och gör hemmagjord tomatsås, kan lova att de blir mkt godare 🙂 Vi äter hemmalagad pizza inprincip varje fredag, och då gör vi så att v fryser in tomatsås när vi väl tillagar den. SÅ har man när man ska göra pizza 🙂

  2. Njaej, bananer på pizza är ingen höjdare för mig, men däremot ananas som jag ser att du har med också! Min favoritfyllning är fetaost, lök och svarta oliver 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s