Imorgon smäller det!

Imorgon kan man handla Versaces kollektion på H&M. Jag är faktiskt inte heeelt övertygad. Minns ni när jag bloggade om detta tidigare i höst? Oj, så jag såg fram emot detta! Men tyvärr så känns vissa plagg bara helt fel. Jag håller tummarna för att nästa kollektion som Versace släpper med H&M (den 19 januari 2012) är bättre!

Ska du köa i butik, handla över nätet eller bara skita i det?

Förresten, skorna på bilden här nedan som jag tidigare bloggat om, varför finns de inte med?!

En reaktion till “Imorgon smäller det!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s