Nya kuddar till sofforna

Har glömt att visa er mina nya kuddar i vardagsrummet. Var egentligen inte på jakt efter nya, men när jag såg dessa så kändes de heeeelt rätt. Jag tycker att det är jättesvårt att hitta snygga kuddar så gissa om jag blev glad när jag hittade dem? Förut hade jag tre olika typer av kuddar (både vad gäller färg och storlek) i vardagsrummet, men ingen av dem kändes så där helt hundra. Men nu har jag bytt ut alla till dessa här ovan och oj vilken skillnad det blev. På något sätt så kändes det mer harmoniskt och som att det gick en röd tråd genom soffgrupperna. Tänk att en så liten detalj som kuddar kan göra så mycket?! Tänk på det!

15 reaktioner till “Nya kuddar till sofforna

  1. Hej Maria! Hoppas allt är bra med dig, tänkte fråga dig en sak och hoppas du kan hjälpa mig. Det har hänt ett antal gånger nu att folk använder mina bilder på facebook och skapar fejkkonton. Tänkte fråga dig om du kan hjälpa mig skydda dina bilder som du gjort på din blogg. Tänker mest på Nathalies bilder, börjar blir lite orolig över att folk ger sig på hennes bilder. Vill kunna driva bloggen som jag gör nu och hoppas att du kan hjälpa mih. Vore super snällt faktiskt om du har tid dvs. =)Massor av kramar till dig.

  2. Maria mariiiiaaa av de bilder du visat med ditt hem i bakgrunden så ser det sååå fint ut! Kan du inte lägga upp fler bilder pretty please? Behöver inspiration för jag har aldrig gjort något inredningsrelaterat förut! 😀

  3. Anonym: tack! Hittade dem på Svenska Hem/Severins möbler. minns tyvärr inte märket, kan kolla upp det!Eva: tack så mkt! Gillar själv kombon =)Anonym: Visst kan jag göra det! Någon viss stil du tänker på förutom att det ska vara festligt? :)Tindra: Håller med! :)Anonym: Haha, på ÖB faktiskt 😉 De fanns i mörklila och kanske silver också om jag inte minns helt fel.Al: Thanks sweety!Linda: Jag mailar dig!Melissa: Tack sötnos!Anonym: Tack!Kristin: Tack!Anonym: Tack!Eli: Tack gullet! Jag får hälsa på snart!! KramarAnna: Åh, haha tack så mkt! Det kan jag väl =) Ngt speciellt önskemål? Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s