Oh I don’t want a lot for Christmas

Hallå allihopa!
Har ni snö hos er? Alla på FB tjatar om att det snöar hos dem men det finns inte en endaste flinga här i Örebro. Bjuder på en musikvideo med Mariah Carey och Justin Bieiber för att få igång julstämningen. Känner ni förresten av någon julstämning ännu? Det gör jag tråkigt nog inte, men det kan bero på att jag inte fått upp alla dekorationer ännu (ska nog försöka få upp dem idag). Sen beror det säkert på att det fortfarande är ganska varmt ute. Den här videon hjälper i alla fall till lite grann.

Justin Bieber & Mariah Carey All I Want For Christmas Is You

En reaktion till “Oh I don’t want a lot for Christmas

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s