Skicka tillbaka Versace

Här hemma har jag svårt för att bestämma vad som ska skickas tillbaka till H&M ur Versacekollektionen. Det lutar nog åt att jag lämnar tillbaka klackarna, trots att jag tycker att de är sjukt fina. De känns nämligen en aning för höga. Eller nej, äsch, jag vet inte. Halsbandet till vänster tycker jag är hur coolt och läckert som helst men jag undrar, när ska jag använda det? Dessutom trodde min man att jag var knäpp när jag visade honom det, hahaha. Det föll honom inte riktigt i smak… Vissa grejer ur kollektionen var fina, men de känns ändå fel på något sätt. Förstår ni vad jag menar?

Sandra, du ville kanske köpa halsbandet? Maila mig snarast så kanske vi kan fixa det!

8 reaktioner till “Skicka tillbaka Versace

  1. hej fina du! tycker absolut du ska lämna tbax skorna för dem känndes riktigt osköna när jag kikade på dem i butik. halsbandet är fint fast riktigt svårburet och kan lätt kännas en aning konstigt.. så tycker du ska lämna tbax dom 🙂 behåll dock den fina scarfen den är to die for! ❤

  2. Om de här prylarna är slut i butik och på webben så borde du lägga upp dem på eBay snabbt som attan innan hyserin lagt sig helt, då kan du nog tom kanske tjäna en liten slant!

  3. hur höga är klackarna exakt? vad är det som är så obekvämt med dem: är de liksom skavsår-obekväma eller jag-vinglar-trots-att-jag-kan-konsten-att-gå-i-höga-klackar-obekväma? lite nyfiken för de är hur läckra som helst =) det är ett par såna klackar som drar till sig ALLA tjejers uppmärksamhet på vilken fest du än går på….and that's how a pretty lady likes it.

  4. Laurie: Tack söta du för dina råd! Är lite osäker på scarfen också!! Beslutsångest, haha!Anna: Om jag ändå orkade sälja på tradera/ebay… Blir nog att jag skickar tillbaka ändå…Tanja: Dom är hur läckra som helst =)Eva: Åh jag vet, har också tänkt på det. Men de känns för dyra för att vara ett par "car to bar" skor…Anonym: Hahaha, jag vet precis hur du menar! De är ca 12 cm men jag tycker att de är obekväma för att de inte har ngn platå framtill. De blir både obekväma (får ont framtill på foten) och svåra att gå i då det vinglar lite. Men de är ju såååå snygga!

  5. I kollektionen som släpps i januari på nätet ingår ett par likadana pjucks i guld. Om du är mer sugen på det tänkte jag…

  6. Ida: Åh, är det sant?! Guld är nog ännu finare, men om de är likadana så är de kanske också "vingliga" för mig. 😦 tack söta för tipset! Förresten Ida, jag kan inte komma in på din blogg. Eller jo det går men min dator hänger upp sig varje gång jag försöker kommentera hos dig…. 😦

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s