YSL Touche Éclat

YSL Touche Éclat är en omtalad concealer som jag har velat testa länge. Nu när man får 25 % rabatt hos Kicks tänkte jag att jag skulle slå till. Har tidigare använt Make Up Stores concealer men tycker faktiskt att resultatet blir för ”kakigt”. Jag vill istället ha en lätt concealer och denna från YSL ger dessutom ett highlightande resultat. I like! Någon av er som använder den?

5 reaktioner till “YSL Touche Éclat

  1. Jag har använt den och jag rekommenderar den om du vill ha en higlight effekt runt omkring ögonen för då är den riktigt effektiv. Dock är den absolut inte täckande. Täcker dem 2 första timmarna och sen så behövs påfyllning. Tycker den är mer hypad än vad den förtjänar faktiskt. Däremot kan jag rekommendera deras puder, den är lovely! kram på dig!

  2. Hej jag rekommenderar faktiskt Face Stockholms Magic Wand som är en ljusreflekterande conceler som är mer täckande än YSL, värt att testa och lovar att du kommer älska den 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s