Lussekatter

Puuuh. Jag är helt slut. Har bakat lussekatter igen. Blev inte alls nöjd med hur de blev förra gången så ikväll bakade jag en ny sats. Och gissa om det blev bra? De blev så himla saftiga att det inte är sant! Kan lägga ut bättre bilder imorgon om ni vill.

Jag ligger helt däckad i soffan just nu och kollar lite halvt på David Letterman. Boring. Ska nog ta och lägga mig strax. Imorgon ska jag köpa en massa julklappar på stan. Har ni köpt era julklappar ännu? Tänkte beta av hälften av mina imorgon.

5 reaktioner till “Lussekatter

  1. gott & fint…..själv hoppas jag att jag har orken att baka lite lussebullar m massa god fyllning ikväll efter barnen lagt sig 🙂 Kram på dig & mysig Lucia på er.

  2. Vad duktig du är! Inga bullar bakade här och inga julklappar ännu… lite stressig känsla, men jag har i alla fall lagt in sill som är mitt bidrag till en julknytis på torsdag. På fredag eftermiddag har jag tagit ledigt och åker med mannen till Stinsens köpcentrum i Sollentuna och kör järnet med inköpen. Ett super centrum med gratis parkering i varmgarage så man kan lägga kvar jackan i bilen och bära ner påsar vartefter man får fullt att bära 🙂

  3. Tindra: Hoppas bakningen gick bra för din del. Gott med fyllning! 🙂 Kram!Anonym: Jag med! :)Eva: Äsch ignorera stressen, det brukar ju alltid lösa sig ändå till slut 🙂 Passa på att f¨så mkt som möjligt gjort på fredag! Åh det är perfekt med garage så man kan lämna jackan som du sa. Idag var det hur jobbigt som helst att springa på stan i kylan med varm vinterjacka, blev ju såååå varmt inne i butikerna! Lycka till med shoppingen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s