Pepparkakshus från förr

Hej alla glada!
Hoppas att ni alla haft en rolig helg! Här hemma klädde vi granen och gjorde lite julfint. Är inte helt färdig än utan ska köpa till lite fler grejer från stan. Ska dessutom börja julbaka snart… Har ni tips på något gott? Förresten, minns ni pepparkakshuset som jag gjorde förra året? Vet inte om jag är så sugen på att göra ett i år. Det var ganska enkelt att sätta ihop, men hur jobbigt som helst att dekorera, haha! Det är ju trots allt dekorationen som ”gör” huset. Och eftersom huset egentligen blir en inredningsdetalj så kan man passa på att använda sig av färger som man vet passar in hemma hos en.

Ska ni baka pepparkakshus i år?

7 reaktioner till “Pepparkakshus från förr

  1. Vad fint! Jag är precis klar med vårt hus och det blev en katastrof, men barnen blev förtjusta. Ruskigt svårt att dekorera. Har du några tips på hur man ska dekorera?

  2. Anonym: Hej! Som du kan se här:http://www.mariabloggar.se/2010/12/mobilblogg-pepparkakshus.htmlså dekorerade jag väggarna innan jag monterade ihop det. Men taket dekorerade jag EFTER att jag jag monterat det. Finns nog inget facit egentligen utan pröva dig fram. 🙂 Jag dekorerade med färdigköpt kristyr som finns att köpa på typ Ica och Willys, märket är Dr. Oetker och de har olika tuber i olika färger. Lyckades hitta en liten bild på nätet, spana in den här: http://platform.ak.fbcdn.net/www/app_full_proxy.php?app=112418368824621&v=1&size=o&cksum=60ed3a53efc49bc94aa85ddf15722698&src=http%3A%2F%2Fwww.campaignhost.se%2Fdroetker%2Fcampaign101115%2Ffb%2Fimg%2Fkristyr.jpg%3FnewLycka till! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s