30 % rabatt hos Bik Bok

Haaaaalllllååååå??? Är ni vakna så här sent? Har själv suttit och arbetat de senaste timmarna. Kikade för ett tag sedan in på FB och tänkte tipsa er om vad jag såg där. Imorgon (eller idag rättare sagt!) erbjuder Bik Bok 30% rabatt på hela sortimentet! Jag vet precis vad jag ska köpa om jag har vägarna förbi. Jag var faktiskt där igår och klämde på en grej. Köpte den inte eftersom jag kände på mig att det skulle komma ett härligt erbjudande snart! Bik Bok har varit riktigt duktiga på det den senaste tiden. Nu ska jag sova, vi hörs imorgon! Tjing!

2 reaktioner till “30 % rabatt hos Bik Bok

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s