Jag gjorde en egen adventsljusstake

Jag tänkte visa lite bilder från mitt senaste pyssel. Jag har inte haft någon adventsljusstake med levande ljus eftersom jag inte har hittat någon som jag tycker varit fin nog. Så jag tog saken i egna händer och gjorde en egen istället! Siffrorna fyndade jag för 29 kr från Village. Sedan gick jag till Panduro och köpte lim, silverfärgat glitter och silvertråd. Blockljusen kommer från Ica Maxi och är egentligen ett 5-pack. Här kommer en massa bilder:

7 reaktioner till “Jag gjorde en egen adventsljusstake

  1. Anonym: Från en inredningsbutik här i Örebro, det var ju ett tag sen men om jag inte minns fel så var det från märket "Miss Etoile", annars är det från "Lisbeth Dahl" – de två är ju så lika så jag brukar blanda ihop dem! 🙂 Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s