Världens bästa sminkpenslar

Här kommer en närmare titt på mina sminkborstar från Mary Kay. Jag använder detta set och är sååå nöjd. Gillar dessutom neccesären som följer med. Den var smidig att ha med när vi åkte utomlands i somras. Som jag berättade tidigare så är den snedställda borsten min favorit. Det är så himla lätt att placera ögonskugga under ögat med den. Den kommer åt jättebra! På andra sidan borsten är det en ögonbrynsborste. Favorit nummer två är borsten som ligger bredvid den snedställda. Tack vare den är det helt plötsligt så mycket enklare att sota ögonen! Jag tycker det är viktigt att man satsar på bra borstar som håller länge! Jag har haft mina i snart två år och de har fortfarande inte fällt ett enda strå. För att beställa måste man vara inloggad i webbutiken. Man registrerar sig gratis här. Glöm dessutom inte att det pågår en kampanj just nu (köp 3 betala för 2).

3 reaktioner till “Världens bästa sminkpenslar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s