Nya Chanel-iga koftor

För några veckor sedan köpte jag en blå och svart kofta från H&M. Kunde inte bestämma vilken färg jag tyckte bäst om, så båda fick följa med hem. Kikade nyss i deras webbutik och såg att de har nu fått in dem. De finns även i grönt, rosa, beige och vitt. Den vita var också riktigt snygg, såg den dock aldrig i butiken när jag provade. Visst känns de lite ”Chanel-iga”? De kostar bara 199 SEK så de är ju verkligen prisvärda.

3 reaktioner till “Nya Chanel-iga koftor

  1. Galet snygga! Köpte 3 stycken, den vita, den svarta och den rosa. Dock tänkte jag tipsa dig om att dem är felmärkta. S motsvarar XS och tvärtom. Dem var slutsålda i dessa storlekar första dagen här i sthlm, så köpte den vita & svarta i S för säkerhetskull bara för att jag ville ha dem mest. Sedan, när jag skulle testa hemma så satt S riktigt tajt medans rosa XS satt jätte löst och jag var tvungen att vika in armarna så att den skulle passa :/ Till slut fick jag gå byta ut alla mot S hahha och då passade dem 😀 ( har ju egentligen xs)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s