Pingvinernas hemlighet

Något som jag kanske inte har berättat är att jag älskar pingviner. Om jag fick välja, och om det var möjligt, så skulle jag ha en pingvin som husdjur. Men det går ju inte. Men så hittade jag dessa söta pingviner! De har fått flytta in hos mig och Anna (som också gillar pingviner). En hos mig och en hos henne. Det är nämligen så att dessa två har en sak gemensamt. En i nuläget väldigt hemlig sak. Mohaha. Haha. Och det bästa med dem är att de börjar stampa när man skruvar upp dem.

Pingvinerna stampar loss.

Kategorier Fun

2 reaktioner till “Pingvinernas hemlighet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s