Två snygga bikinis

Det känns lite tokigt att blogga om badkläder redan i december, men H&M har faktiskt fyllt på webbutiken med massa fina vårnyheter. Av erfarenhet vet jag att det gäller att vara ute i god tid, då deras badkläder tar slut galet snabbt. Jag tror dock att det kommer landa några guldkorn bland badkläderna lite längre fram under våren, precis som förra året (köpte både den svarta och gröna). Här ovan ser ni två av mina favoriter som finns i flera färger.

2 reaktioner till “Två snygga bikinis

  1. Hennes har alltid så snygga bikinis men dem kör så ofta i samma stil som den blåa. Man kan inte ha den modellen om man har lite större bröst, då ser brösten bara hängiga ut 😦 Har sett flera som använder och det är inte alls smickrande. Orättvist!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s