Glittertoppar

Hallå där!
Hoppas att ni alla hade en rolig nyårsafton. Vi hade hur kul som helst! Kan visa bilder så fort jag fört över dem till datorn. Drog på mig en förkylning efter nyår så jag har inte haft någon ork till att blogga i veckan. Är fortfarande inte helt kry men saknar bloggandet… Såg att dessa snygga toppar ramlat in i H&Ms webbutik. Hur läckert som helst att matcha ihop med tighta jeans. Dock verkar de lite väl korta framtill? Någon som har sett dem i verkligheten och kan svara på det? Hade annars klickat hem dem direkt! Pris: 199 kr.

7 reaktioner till “Glittertoppar

  1. Anonym: Kul att jag kunde hjälpa =)Candy: Tack så mkt! =) Allt är finfint! Själv? Pernilla: åh vad snällt, tack! :)Anonym: Tack detsamma! KramMaria: Är det sant? Åh blir sugen på att kicka hem!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s