4 reaktioner till “Dagens budskap, 11 januari 2012

  1. Hej Maria,Har lite frågor om ert resemål efter bröllopet. Vilket resbolag åkte ni med? Ska gifta mig snart och tycker att det såg ut som ett bra resemål. Eller har du andra hotell du rekomenderar förutom det ni var på?Många kramar//Linda

  2. Hej Linda!Vi åkte med Apollo, men jag tror att fler åker dit. Såg att det fanns andra pärmar på hotellet för andra bolag. Det var ett jättebra hotell, om ni åker dit kan ni i receptionen meddela att det är er smekmånad (vi gjorde det) och fick då det bästa rummet med världsbäst utskikt 🙂 Det är svårt att tipsa om hotell eftersom jag inte vet vad ni vill få ut av er semester. Detta hotell ligger i "Costa Calma" vilket betyder "den lugna kusten" och som du förstår är det ett lugnt område med UNDERBAR vit sandstrand. Så vill ni bara koppla av och njuta så kan jag rekommendera detta ställe. 🙂 Hör av dig om du har fler frågor. Stort grattis i förskott och många lyckönskningar 🙂 Kramar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s