Så får du matta naglar

1, Scratch Nails. 2, Essie. 3, Depend. 4, Make Up Store. 5, China Glaze. 6, IsaDora.

Jag fick en fråga (angående inspirationskollaget med naglar) om jag kände till ett svart lack med mattande effekt. Jag tänkte därför tipsa er alla om att det finns många genomskinliga nagellack som har en mattande effekt. Det betyder att man kan använde dem till alla möjliga nagellacksfärger. Det blir dessutom himla mycket billigare i längden. Här ovan har jag listat några olika märken som säljer denna typ av mattande topplack.

2 reaktioner till “Så får du matta naglar

  1. Anonym: Vad tråkigt att den inte fungerar! Jag har inte testat själv så vågar inte välja ut en favorit. Depend tillhör de billigare märkena så mitt tips är att kanske gå och pröva de dyrare, besök ex make up store och testa deras i butik? Lycka till!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s