Superenkel efterrätt med äpplen

Jag tänkte tipsa er om en efterrätt som är enkel att laga och såååå himla god. Man behöver endast ett fåtal ingredienser och om man tycker om äppelpaj så tror jag nog att man kommer tycka om det här också. Jag brukar göra detta när man inte har något att bjuda på här hemma vid spontana tillfällen då man umgås på kvällarna.

Börja med att SKALA och skiva äpplena. Som ni ser på bilden så testade jag denna gång att ha kvar skalet och det var helt okej, men jag tycker nog att det blir godare när man skalar dem. Lägg sedan äppelskivorna i en skål och krydda med kanel och honung. Blanda om så att äpplena täcks av ”marinaden”. Stek dem sedan i lite smör tills de har blivit mjuka. Servera med valfri vaniljsås. Superenkelt och riktigt mumsigt!

3 reaktioner till “Superenkel efterrätt med äpplen

  1. Mmmm, ser jättegott ut! Enkelt och bra, det ska jag definitivt prova eftersom jag verkligen gillar äpple ihop med kanel!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s