Golden Globe Awards inatt!

Inatt är det dags för den sextionionde Golden Globe-galan! Den kommer att visas live på TV 11 med start 02.00 (om några timmar bara)! Jobbigt med tidsskillnaden tycker jag, så som tur är visar TV 11 en repris nu på onsdag klockan 21.00. Jag ska definitivt kolla, älskar att spana in de kvinnliga kändisarnas galaklänningar.

I vår gifter sig min kusin dessutom så jag är i behov av lite klänningsinspiration vad gäller modell. Färg har jag redan bestämt! Här nedan har jag samlat ihop snygga röda mattan-klänningar som jag tycker inspirerar! Hoppas det dyker upp lika snygga på Golden Globe-galan ikväll!


Märks det att jag är lite inne på chiffong? Haha :-)

16 reaktioner till “Golden Globe Awards inatt!

  1. Sååå vackra klänningar, allihop! Jag har faktiskt en liten dröm att få klä mig i en riktig galaklänning nångång, men såna tillfällen dyker nog inte upp i mitt liv… Får gå in i en festklänningsbutik och prova nån gång i stället 😉

  2. är inte den sista bilden, klänningen på Mischa Barton tror jag hon heter?! är inte den exakt som Talithas klänning? vet inte om du vet vilken jag menar men det finns en liknande, kolla på deras hemsida…men alla klänningar var otroligt fina! min favo är Miley Cyrus klänning och klänning nr 2 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s