Ny vecka – Nya tag!

Hej alla glada och mindre glada!
Idag har jag haft en riktigt bra dag. Har startat ett nytt projekt som jag velat sätta igång rätt länge, men som blivit försenat gång på gång av olika anledningar. Men idag gick allt jättebra och jag är så nöjd! Hur har er dag varit? Bra? Hoppas det!

Jag såg gårdagens Golden Globe-gala men blev inte så jätteimponerad av klänningarna som bars upp. Hittade två, tre stycken som var fina, men ingen som inspirerade så värst mycket. Men det gör inget, tror jag vet precis hur min klänning till min kusins bröllop ska se ut. Nu gäller det bara att hitta den. Blev mest glad över att min idol Christopher Plummer (Kapten von Trapp i Sound of Music) vann en Golden Globe för ”Best Supporting Actor”. Blev samtidigt besviken över att Leonardo DiCaprio inte vann sin kategori. Han är GRYM och jag älskar alla hans filmer.

Gjorde förresten den godaste smoothien jag någonsin gjort tidigare ikväll. Hade nämligen i en ny ingrediens som jag inte testat förut. Blev så otroligt gott! Berättar mer imorgon. Nu ska jag bädda ner mig själv i sängen med min bok och läsa lite innan jag somnar. Just nu läser jag Twilight-böckerna. Är inne på den andra boken. Godnatt allihopa, vi hörs imorgon!

5 reaktioner till “Ny vecka – Nya tag!

  1. Låter härligt att äntligen komma igång med något som väntat! Min dag var riktigt bra trots dåligt väglag på morronen, åkte förbi en bilolycka…usch. Fick allt gjort som jag hade tänkt. TV blev den fina serien Mildred Pierce, författaren måste ha haft en riktigt jobbig tonåring hemma när han skrev boken, ha ha.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s