Färgstarka jeans

Dessa färgstarka jeans säljs nu hos Gina Tricot, både i butik och på nätet.De kostar bara 199 kr så man kan lätt slå till på mer än ett par. Jag är sugen på de blå. Och de lila. Och rosa! Ska definitivt spana in dem i butik. Är också på jakt efter ett par mintgröna jeans, så hojta gärna till om ni vet var jag kan hitta ett par.

2 reaktioner till “Färgstarka jeans

  1. va snygga! Diggar helt klart dem blåa och har oxå varit sugen på just den färgen ett bra tag nu 😀 Lavendel lilla är min favvo färg och nörden i mig fyndade även ett sådant par på Zaras barnavdelning förra året. ( hittar man inte på vuxen avdel- så vändar man sig till barnavdelningen haha) Dock så har dem ingen " stuprör" form direkt..så får väl se om jag kan pyssla upp det en aning..kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s