Nagellack för 20 kr/st

När vi handlade igår på Ica Maxi, hade de ställt ut fyra stora lådor fyllda med nagellack från IsaDora. Det stod att det var utgående färger och att de därför bara kostade 20 kr/st. Jag hittade tre färger som jag blev nyfiken på och köpte. IsaDoras lack tillhör verkligen mina favoriter. Inte bara för att de finns i alla möjliga snygga färger, utan också för att deras lack torkar så himla snabbt! Jag har MÅNGA gånger fått måla naglarna när vi sitter i bilen på väg mot tillställningar, bara för att jag aldrig hinner med det hemma. Och det torkar rekordsnabbt! Dessutom är penseln bred och lätt att hantera.

Jag provade färgerna lite snabbt för att fota och visa er. Visst är de snygga? Den isrosa-färgen (106) är såååå snygg! Gillar den korall-färgade (166) också väldigt mycket. Den mörka (185) innehåller blå/grönt skimmer som tyvärr inte syns lika mycket som jag hade velat. Men snyggt ändå!

7 reaktioner till “Nagellack för 20 kr/st

  1. Å som en en massa smågodis! Har faktiskt inte provat Isadoras nagellack – är dom hållbara också? Kan förresten lägga till en kommentar på ditt inlägg om matt överlack vilket jag inte gjorde då – jättesnyggt tycker jag, fick verkligen lust att prova!

  2. ville bara tipsa om en sak. jag brukar bli lite smått irriterad när jag målar mina naglar för jag tycker inte att det torkar tillräckligt fort så jag hittade en topplack som är underbart!! den torkar dina naglar på några minuter och då menar jag torkar så det känns som att du målade dem för timmar sen och om du skulle råka komma åt nageln (vilket allt har varit mitt problem när jag målar mina naglar) så händer det inget med den, den blir inte förstörd alls! Den heter Seche Vite, dry fast top coat.. den är lite dyr men jag tycker de är lätt värt sina pengar 🙂 (finns på Kicks)ha en bra dag! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s