Helgen som gått

Hej bloggläsare! Hur har helgen varit? Har ni hittat på något roligt?
I fredags var jag iväg och firade en väninnas examen. Det blev en lång och livlig kväll fylld med massa skratt, god mat och roliga lekar. Jag har ÄNTLIGEN lärt mig hur man spelar ”Maffia”. Ni vet, den där leken de alltid körde i Big Brother förra året (jaaaa jag kollade, döm mig inte hahaha). :-)

Igår drog några av oss tjejer på bio. Vi valde Leonardo DiCaprios nya film J. Edgar som precis haft premiär. Hade egentligen inga förväntningar (precis som man inte ska ha, för då brukar det bli bra) men hjälp vad långtråkig den var. Längtade efter att den skulle ta slut.

Idag var vi bl.a. iväg en sväng till Marieberg Galleria. Jag lämnade tillbaka två väskor som jag köpte förra söndagen. Besökte även Glitter en snabbis för att leta reda på ett snyggt smycke som jag blivit tipsad om. Jag var rädd att det skulle vara slutsålt, men jag fann det! Köpte till och med två, haha! Kan visa er lite bilder imorgon.

Hittade även detta roliga klipp på min stora favorit, Sofia Vergara (från komediserien Modern Family). Jag ÄLSKAR henne. Här besöker hon Ellen DeGeneres och får en liten smink-makeover. HAHAHA!

13 reaktioner till “Helgen som gått

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s