Metallic blue

Jag har kikat lite på H&Ms kommande plagg och fastnade för denna tröja i blå metallic. Enligt informationen så kommer den ut i butik i februari. Hoppas bara att den är fin i verkligheten. Och att den även kommer in i silver och guld, det hade verkligen varit något! Speciellt silvervitt, det hade varit sååå snyggt!

5 reaktioner till “Metallic blue

  1. Fräsch! en nyfiken fråga, hur får du reda på vaf som komma skall? o sen vill jag passa på att säga att jag e inne på din blogg varje dag and I like it a lot! keep up with the good work 😉

  2. Gabriella: Tack för dina snälla ord! 🙂 Menar du just H&M eller alla butiker? Oftast får jag pressutskick med all informationen. När det gäller H&M och kommande plagg så hittar man bilder på plaggen på H&Ms pressida. Kika in där i bildbanken så hittar du massor! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s