Mint green

Minns ni att jag i förra veckan sa att jag vill ha ett par mintgröna jeans? Och det är faktiskt tack vare skådespelerskan Ashley Madekwe! Jag såg att Anni (tack!) hade tipsat om att Ashley i tv-serien Revenge (ni vet, den jag tipsade om för ett tag sedan!) hade en modeblogg och klickade mig genast in dit. Jag älskar hennes stil! Hon bjuder på så härliga och inspirerande outfits. Jag vill ha ett par liknande jeans som hon har på bilden, tyvärr finns det inte så många snygga i de svenska webbutikerna just nu. Cubus var de enda som hade fått in ett par som faktiskt såg snygga ut. Dock vill jag ha en mer turkos nyans av mintgrönt, precis som de Ashley bär. Dessa finns också hos Asos, men jag vill inte beställa utan att prova först. Sen tror jag att butikerna snart kommer att få in massa fina mintgröna jeans, de brukar ju vara rätt så snabba med att snappa upp modebloggarnas cravings, haha!

Eget kollage med foto lånat från Ashley Madekwes blogg.


En rolig (tråkiiiig) grej:
Jag har varit sååååå nära att köpa klackarna som Ashley har på sig på bilden. De kommer från Topshop och är för snygga. Gissa om jag ångrar att jag inte köpte dem? Vill ha nuuuu!

13 reaktioner till “Mint green

  1. ÄLSKAR henne, hennes stil ligger väldigt nära min egna 🙂 Topshop har fått in jättefina mintjeans har jag för mig! Men tror att vi kommer se det i var och varannan butik väldigt snart 🙂 Och ja, jag var också nära på att klicka hem de där skorna förut…så fina ju…

  2. Anna: Jag ÄLSKAR hennes stil också. Så otroligt snygga kombinationer hon lyckas med. Verkligen inspirerande. Jag kikade snabbt in hos Topshop o Gallerian men det fanns inte så mkt. Hann inte gå till den andra butiken för o kolla 😦

  3. Amode: Det finns också ett par på Halens ( lite konstig affär enligt mig ) men ändå goregeus. Jätte söt och fin blogg i mina ögon, fortsätt så!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s