Hindersmässan

Hej alla glada bloggläsare! Idag är det fredag, yaaay! :-)
Förberedde detta inlägg för några timmar sedan (därav ”god morgon”) men jag hann aldrig posta det. Satt och åt min vanliga frukost, skivat äpple med massa kanel och lite salt, ihop med några matskedar havregryn. Världens bästa frukost, ni anar inte! Skönt att slippa koka gröten på morgonen, tack Bob Harper för tipset, haha.

Idag har jag massa ärenden på stan, när jag är klar ska jag besöka Hindersmässan här i Örebro. Varje år anordnas denna torgmarknad i Örebro och det är en tradition sedan 1300-talet. Ska bli jättemysigt att gå runt i världens mysigaste stämning och shoppa lite. Om några timmar ska jag träffa en vän och luncha på en av mina favoritrestauranger. Och snart är det helg!!! Hoppas att ni alla får en härlig dag!

10 reaktioner till “Hindersmässan

  1. Hej Maria, testade denna frukost men den va inte ätbar utan socker. Kör du verkligen utan socker? Eller e det jag som e van att allt skall vara sött…

  2. Anonym: Är det sant? Haha, jag vet faktiskt inte, men själv gillar jag kombon av syrligt och salt. Så egentligen är det inte så jättesött. Kolla på videon jag länkar till i texten. Om du vill ha det sötare kan du testa att ringla lite honung över som är lite nyttigare än socker. =)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s