Shopping i Stockholm

Hej hopp!
Om ni undrar varför jag inte bloggade igår så beror det på att jag var i Stockholm över dagen. Jag och några vänner åkte iväg tidigt på morgonen och var hemma igen efter nio på kvällen. Vi hade en riktigt rolig dag fylld med massa shopping! Det blev några fynd som jag kan visa upp lite senare. Just nu är jag trött i hela kroppen, men ska ändå iväg och fixa lite ärenden om några timmar. Nu ska jag dricka upp mitt jordgubbste och läsa lite bloggar.

Hoppas att ni alla får en härlig söndag!


Vi fyra när vi shoppade igår, hahaha!

8 reaktioner till “Shopping i Stockholm

  1. Natti: Jag läser så otroligt många bloggar, prenumererar på runt 200 st… galet mkt jag vet! Men många följer jag bara bilder och läser inte så mkt vad de skriver. Vilka bloggar följer du?

  2. Laurie: Åhhh det är såååå många i Sthlm som jag inte träffade under besöket. 😦 det var verkligen superspontant, bestämde att jag skulle åka natten innan vi åkte! 🙂 Nästa gång förhoppningsvis!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s