Jobbigt att bära påsar…

I’m still alive! Har bara inte haft någon lust att blogga denna vecka, men nu börjar den komma tillbaka och jag har massa inlägg som väntar. Här ovan ser ni en bild på några av påsarna som jag kom hem med i fredags, lördags och söndags i förra veckan. Har bl.a. köpt en ny väska som jag är jättenöjd med. Tänkte blogga om den senare.

Hörrni, har ni det också svinkallt hos er? Det är såååå kallt att man knappt kan andas utomhus! :-)

8 reaktioner till “Jobbigt att bära påsar…

  1. I går kväll var det rekord för denna vinter hemma hos oss, -20 men det finns lätt värre uppåt Norrland! Roligt att få shoppa lite, jag håller mig för att komma ikapp efter julen, hå hå ja ja. Tänkte bara berätta att jag härmat dig lite grann när jag håller på och provar mig fram i Photoshop Elements, hoppas det är OK – du är ju så jätteduktig och gör väldigt fina och arbetade bilder!

  2. Eva: Hjälp, jag som trodde att vi skulle slippa denna kalla vintern denna säsong… Hoppas det blir liiiiite mildare snart! Åh, tack snälla! Jag blir hedrad att du inspireras av mig och naturligtvis är det helt okej! Bästa sättet att lära sig PS är att pröva sig fram och testa olika saker. Det var så jag själv lärde mig 🙂 Lycka till, kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s