Scones

I morse steg jag upp hur tidigt som helst för att baka färska scones. NOOOOT! Haha. Jag har många gånger fått komplimanger för att jag bakar så goda (och snygga!) scones. Men om sanningen ska fram så fuskar jag genom att använda en färdig mjölblandning från Kungsörnen. (Jag gillar egentligen inte färdiga mix-blandningar, men den här så, sååå god. Mycket godare än när man bakar själv!) Det är bara att tillsätta vatten, röra om och forma små bullar. Hur enkelt som helst! Det står att det blir fyra scones på förpackningen, men de blir jättestora så jag brukar forma sex-åtta mindre istället. De smakar såååå gott, ni anar inte!
En gång testade vi att använda degen till att baka pizza (som man tydligen också kan göra). Smakade inte lika gott kan jag tala om. Nää, föredrar att baka min egen pizzadeg från scratch, det blir mycket godare.

6 reaktioner till “Scones

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s